10 Egentlig nyttige tips om kvinner fra kvinner som bare kjøper brukte klær

Det er en god følelse når noen komplimenterer deg med et plagg, spør hvor det kommer fra, og du får si: 'Å, beklager, det ersparsommelig. ' Plutselig er du mystisk og kul og en person som vet hvordan du handler. Du sparer også miljøetog mest sannsynlig også spare penger. Så i et forsøk på å hjelpe deg med å bli den beste thrifteren du kan være, konsulterte ELLE.com to kvinner som sjelden kjøper nye klær for å gi deg de beste tipsene.

Andrea Silber, 62, sparer minst en gang i uken, om ikke mer. Hun har vært sparsommelig siden 1970 -tallet og kan huske en gang å ha kjøpt en semsket jakke av en bensinstasjon i Arizona i 1977. Det er nok å si at hun vet hva hun snakker om. 'Hvis jeg kunne synge eller male, ville jeg ikke trenge å spare, men klærne er min måte å uttrykke meg på, forklarer hun. Fremover, hennes beste tips:Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet.

Selv om det kan være fristende å gå sparsommelig i livlige områder, sier Silber at dette er stedene du bør unngå på grunn av de høyere prisene, selv for merker som J.Crew. 'De beste tingene jeg har funnet har ikke vært på fancy steder,' innrømmer hun.

Søk etter rabatter.

Er du student? En lærer? En veteran? Du kan få rabatter på bestemte morgener på steder som Goodwill eller Salvation Army. Sjekk dine lokale butikker!

Men Jeff GreenbergGetty Images

Vet nårikkeå gå.

Silber sier at butikkene kan bli spesielt gale rundt Halloween, og når elevene først er tilbake på skolen, så hvis du virkelig prøver å grave, bør du sannsynligvis holde deg unna.

Lær hva du kan og ikke kan fikse.

Fikk du nettopp hentet en Ferragamo -genser med avslørende møllhull? Legg den fra deg. En Kate Spade -kjole med svetteflekker eller lukt? Gå vekk. Dette er ting som ikke kan lagres, mens det er mulig å fikse noe som er skittent, skittent eller som må sys. Du kan også bli kreativ! Hun har vært kjent for å fikse et par sko med en enkel Sharpie.

Se etter sko med små feil.

Det er lett å få løst en sko, og mens du ender med å bruke 20 dollar ekstra på å gjøre det, er det vanligvis fortsatt bedre enn å kjøpe en designersko til full pris. Eksempel: Silber har funnet Chloe -støvlerogPrada støvlet i sin tid sparsommelig, og begge trengte ganske enkelt en ny såle.

Ha det moro!

Silber sier fremfor alt at sparsommelighet virkelig gir henne glede og gjør de rundt henne lykkelige. Som onkolog tar hun seg av kreftpasienter og sier at de elsker å se hva hun har på seg og historien bak det. Hun foreslår også at du aldri kjemper med en annen kunde eller krangler om en pris - karmaen kommer.


Lauren Singer, 27, eier Pakke gratis i Brooklyn, som selger bærekraftige, miljøvennlige, plastfrie produkter. Hun har også levd med nullavfall i fem år , blogger på Søppel er for Tossers , skaper sin egen helt naturlige vaskemiddel , og har handlet brukt stort sett hele livet. Her er hennes beste tips, som noen som bokstavelig talt aldri kjøper nye klær.

Kjenn deg selv.

Før du går inn i en bruktbutikk, ta et skritt tilbake og vurder virkelig skapet og evnene dine. Vil du være personen som får noe skreddersydd? Vil du faktisk ha på deg en lyshvit tanktopp midt i en svett sommer? Singer sier at du ikke vil bli sugd inn i en vare bare fordi den er billig-å vite hva du vil på forhånd kan hjelpe deg med å gå bort fra de altfor fristende kjøpene.

Se på Instagram

Gå på nettet.

Finner du ikke det du liker personlig? Eller enda bedre, bor du ikke i nærheten av noen gode bruktbutikker? Gå på nettet. Singer søker på nettsteder som Craigslist og Stollig for møbler, kunst og tilbehør. Hun bruker også Poshmark , en online markedsplass, for å finne alt fra badedrakter til undertøy; hun vil søke etter bestemte merker eller lete etter varer hun har prøvd personlig. 'Det er ingen unnskyldning for ikke å spare,' sier hun. 'Du kan finne alt på disse nettstedene.'

Velg timingen klokt.

Selv om det virkelig avhenger av butikken, sier Singer at søndag morgen kan være bra for sparsommelighet siden mange mennesker har en tendens til å hente inn nye varer i løpet av helgen. Imidlertid kan tidlig på en ukedag også bety en super ren shoppingopplevelse.

Gjør kjøpene dine enda mer miljøvennlige.

Hvis du bestemmer deg for å slippe et nettsted eller en Instagram -konto, foreslår Singer å kontakte selgeren og be dem sende deg varene uten plastemballasje (f.eks. Ingen bobleplast eller plastforsendelser). Hun foreslår også å be folk om å sende deg varer i en USPS-konvolutt eller flatboks i stedet.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io