De 12 beste fotkremene for sprukne hæler, hard hud og grov hud

Fordi sandalsesongen kommer opp.

Av og 26. mai 2020John Francis

Lytt - føttene dine går mye gjennom. Jeg mener deerbærer hele kroppen din hver eneste dag. Alt det presset som er forårsaket av å gå, trene, og du vet, bare å bevege deg generelt, kan føre til crusty calluses, flassende hud og grove hæler. Men du trenger ikke en stående pedikyravtale (husker du dem?) For å holde føttene glatte - en veldig god fotkrem vil gjøre susen. Nå lurer du sannsynligvis på hvorfor du ikke bare kan bruke din fuktighetskrem på føttene i stedet for å kjøpe et helt annet produkt.Vel, huden på føttene erwaaaytykkere enn de andre kroppsdelene, så du trenger en spesialisert krem ​​for å målrette mot de harde og tørre flekkene. Ikke bare er detfotkremer vanligvis laget med rikere formler for å hydrere riktig, men de har også eksfolierende ingredienser for å bli kvitt crusty hud. Så, ja, du trenger en. Fremover, de 12 beste fotkremene for tørr hud, sprukne hæler og tær. I løpet av få uker har du de myke, glatte føttene du ikke har kjent siden du var småbarn.

Annonse - Fortsett å lese nedenfor1Beste dypfuktende fotkremL’Occitane 15% Shea Butter Foot Cream Hilsen bilde amazon.com$ 47,85 HANDLE NÅ

Stol på meg, du trenger ikke å bruke massevis av mynter for å få fine, myke føtter. Dette apotek fotkrem hydrerer grov hud (rop ut til kakaosmøret i formelen), forbedrer føttens tekstur, og den er fylt med peppermynteolje for å berolige ømme føtter.Alt for under $ 6.Snakk om seier.

3Beste eksfolierende fotkremCeraVe SA Fuktighetskrem for grov og humpete hud Hilsen bilde ulta.com$ 10,00 HANDLE NÅ

TBH, denne organiske fotkremen fungerer like bra som, om ikke bedre enn, de konvensjonelle. Det erfullpakket med dypt fuktighetsgivende ingrediensersom solsikkefrøolje og søt mandelolje som synker dypt inn i huden. I tillegg har den hud-beroligende elementer (ser på deg, kamille og aloe vera ) sammen med tea-tree olje, som naturlig deodoriserer føttene dine.

5Beste Multiuse Foot CreamWeleda Skin Food Original Ultra-Rich Cream Hilsen bilde amazon.com$ 11,64 HANDLE NÅ

Ikke bare fukter denne fotkremen TF ut av huden din (det er sheasmør og bivoks som virker magisk), men det lukterfantastisk. I tillegg til en duft det er ikke overveldende, blandingen av lavendel og peppermyntetilfører en fin prikkende og avkjølende følelse.

7Beste fotkrem for grove flekkerBliss Aloe Leaf & Peppermint Foot Cream amazon.com$ 12,74 HANDLE NÅ

Fakta: Det eneste engelske ordet verre enn 'fuktig' er 'crusty', og den eneste følelsen som er verre enn crusty feet er sprukketogskorpete føtter. Nå som jeg har ødelagt appetitten din tilstrekkelig, la oss diskutere dette superheltproduktet, som vilforhindre at du noen gang trenger å takle sprekker eller skorpe igjen. Fylt med melkesyre for å fjerne grove flak og ceramider til fukte huden din, vil denne fotkremen pleie selv de mest sprukne hælene tilbake til helsen.

9Beste fotkrem for tørr hudAhava Dødehavet Dermud Intensive Moisturizers ulta.com$ 25,00 HANDLE NÅ

Ok, teknisk sett er dette en skrelle , ikke en krem, men det er sååååå bra at jeg ikke kanikkeinkluderer det.Skyv føttene i de forhåndsstoppede posene, la dem sitte i en time mens syrene forsiktig trenger inn, fjern dem, skyll og se pånår det øverste laget med grov hud skreller rett av føttenei løpet av de neste ukene. Ekkelt? Kan være. Smertefullt? Nei!

elleveBeste fotkrem for tøffe callusesSol de Janeiro Samba 2-trinns fotfetisjpleie amazon.com$ 13,73 HANDLE NÅ

Kanskje problemet med foten din er en & hellip; smellier en. Hvis du har prøvd alle soaks og scrubs i verden, ta tak i denne foten deodorant krem. Uten aluminium og alkohol, denne naturlige formelenstoler på en blanding av urter for å eliminere stankfremkallende bakterier. Å, og det hydrerer lett også huden, noe som gjør den til en ekte to-i-ett.