12 ting du ikke visste om filmen 'Selena'

'Alt for Selenas!'

1. Tjueto tusen jenter møtte opp til audition for delen av Selena.Åpenbart fikk Jennifer Lopez den ikoniske rollen, men regissør Gregory Nava måtte kjempe for at hun skulle bli kastet, fordi Warner Bros. ønsket å kaste en ikke-latina for å spille Selena .

2. Husker du den berømte nærbildescenen til Chris Perez (mannen til Selena) som spiller gitar mens han prøver på å være i Selenas band? Det er den virkelige Chris Perez som spiller, ikke skuespilleren Jon Seda.Jon kunne ikke spille gitar så godt som Chris, så regissøren ringte Chris på en dag under dekke av å vise Jon hvordan han skulle riffe på gitaren riktig, og skjøt hele greia i ett tak. (Det var også den eneste gangen Chris besøkte settet.)Getty Images

6. Jackie Guerra, som spilte Selenas søster Suzette, ønsket rollen så sterkt, hun løy om evnen til å spille trommer i auditionen hennes.I virkeligheten visste hun ikke hvordan, men da Suzette fant ut av det, ga hun Jackie private leksjoner.

7. Designet på Selenas nå berømte glitrende sorte bustier var en feil.Mens en av koppene er helt dekket av rhinestones, er den andre ikke fordi Selena gikk tom for rhinestones mens hun limte dem på.

Giphy

9. Trettifem tusen statister dukket opp til scenen til Selenas siste konsert på Astrodome.

10. J.Lo sang bare tre ord i hele filmen.Selv om hun synger introen til 'Como la Flor' i Monterrey-konsertscenen, er hver annen sang du hører i filmen Selena. Faktisk måtte J.Lo lære seg å synkronisere for filmen.

Getty Images

11. Edward James Olmos måtte gå opp 50 kilo for å spille Selenas far Abraham.

12. Medvirkningen var virkelig en stor, lykkelig familie.Tidligere spilte Jacob Vargas (som spilte Selenas bror A.B. iSelena) spilte mannen til Jennifer Lopez iMin familie(også regissert av Gregory Nava), med Constance Marie (som spilte Selenas mor Marcela) og Edward James Olmos (som spiller Selenas far Abrahama) som spilte barna sine iMin familie.

Via The Making of Selena: 10 Years Later .

Følg Alanna videre Twitter .