13 ting du bør vite før du går sammen med en bi-jente

Nei, vi kommer ikke til å jukse deg. FFS.

Tumblr

6. Eller en kjæreste.Yup, vi kan leve ganske lykkelig uten mannlig penetrasjon. Mange lesbiske er livredde for å gå sammen med jenter i tilfelle de 'stikker av' med en mann. Jeg kan ikke engang begynne å telle antall ganger jeg har sluppet 'b-bomben', og jenta jeg har snakket med har plutselig trengt toalettet og så noen minutter senere blitt sett og chattet noen andre opp på andre siden av rommet.7. Vi er ikke 'grådige'.I motsetning til hva mange tror, ​​har vi ikke lyst på hele befolkningen, mer enn bare jenter har lyst på hver eneste fyr. Woody Allen har mye å svare på med sin 'dobler sjansene dine på en lørdag kveld' kommentar.

8. Du blir vant til 'ekskjæresten' anekdoter.Det er ganske søtt når du fremdeles tar litt dobbelt. Ikke bekymre deg. Det er kult. Vi kan dele de smertefulle ungdommelige minner fra krøllete bh-krok-øyeblikk (seriøst, det tar fortsatt øvelse, selv om du vet hvordan du gjør det på deg selv).

9. Vi er helt sikre på at vi er bi.Det kan godt ha tatt oss noe tarm å fortelle deg det også, fordi samfunnet fremdeles ser ut til å ha problemer med å få hodet rundt biseksualitet. Du ville ikke fortsette å spørre en rett jente om hun var 'sikker' på at hun var rett, så ikke fortsett å be oss om å vurdere vår seksualitet på nytt. Bifil er ikke en behagelig liten alkove for folk å hvile seg i mens de samler mot til å komme ut som homofile, eller bare en måte å imponere gutta på fester.

10. Vi kan fortsatt være bi hvis vi ikke har prøvd det.Folk stiller ikke spørsmålstegn ved en vanvittig onanerende jomfru tenåring når han sier at han liker de jentene på internett, så hvorfor stille spørsmål ved 'jomfru' biseksuelle? Ikke alle bifile har hatt seksuell kontakt med mer enn ett kjønn. Kanskje de har vært i et langsiktig forhold. Kanskje de har følt seg sjenerte, eller kresne, eller muligheten har rett og slett aldri oppstått. Hvis de sier at de er bi, er de sannsynligvis det. Ingen vet bedre enn de gjør.

Tumblr

11. Å ha en preferanse for ett kjønn betyr fortsatt at vi er bi.'Å, så du kan like gjerne si at du er rett, da?' er ikke måten å komme inn i buksene våre på. Å pleie mot ett kjønn generelt fortyner ikke på noen måte vår tiltrekningskraft til noen andre vi liker eller har likt.

12. Vi har ofte fordomsfrihet om kjønn på andre måter.Det bi-samfunnet er fullt av kjønnsfluid, trans og andre kjønnsavvikende individer, samt solide venner og allierte til disse menneskene. Og det er en vakker ting. Date en bi jente, og du kan finne deg selv å lære mye mer om kjønn utover den binære verdenen av 'han' og 'hun'.

13. Bi-flagget er rosa, lilla og blått.Ikke overraskende, med tanke på hvor langt samfunnet fortsatt har å gå, er det mange av oss som er ganske opptatt av aktivismen og kampen for synlighet. Vi vil elske deg enda mer hvis du kommer og marsjerer med oss.