9 varmebeskyttelsessprayer som hindrer håret i å bli svimmel

Glem splittede ender.

høflighet av merkevare

Hvis du har strukket deg etter det krøllestav tillittfor ofte, da er det på tide å investere i en varmebeskyttelsesspray (og vi har gjort det så lett å finne den beste).Jepp, vi har avrundet de topprangerte termiske hårbeskyttere i Storbritannia, fra slike som ghd, Aussie og Redken. Og det er ikke bare beskyttelse mot brennende vikarer, de pleier, nærer, temmer krus, beskytter hårfargen og hjelper til med å løsne - smart, ikke sant?

Si at strengene dine er utsatt for knuter, Redken Heat Styling Satinwear 04 Prepping Blow-Dry Lotion , er vel verdt å plukke opp. Den smarte formelen gir håret en glid som reduserer friksjonen og forhindrer brudd (samtidig som den beskytter mot varme) ... Så det er ikke flere knust hårbørstehår.

Utsatt for kjedelige lås? De Olaplex No.7 Bonding Oil vil bli ditt mest nådde hårprodukt, stol på oss. Du trenger ikke mye, bare kjør et par dråper gjennom nyvaskede, fuktige lengder og ikke bare forsvarer den deg mot temperaturer opp til 232 ° C, men den nærende formelen gir også håret en øyeblikkelig glans.

Så uansett om låsene dine er tørre, oljete, skadede eller fargebehandlede, er det en varmebeskytter for deg.

Annonse - Fortsett å lese nedenfor1Beste varmebeskytter for å gi et glansløftOlaplex No.7 Bonding Oil Hilsen av merkevare Humle og humle lookfantastic.com£ 25,00 Kjøp nå

Denne ultrafine oljetåken gir et glassaktig glans til kjedelig hår, mens den temmer krus, gir fuktighet og tørker og beskytter mot UV-skader.

Til tross for å være fullpakket med nærende oljer, inkludert Argan, kokosnøtt, søt mandel og Macadamia mutterolje, absorberer tåken raskt uten å etterlate seg fett.

3Beste varmebeskytter for ekstra næringCantu Shea Butter Thermal Shield Heat Protect Hilsen av merkevare Levende bevis feelunique.com£ 27,00 Kjøp nå

Hvis håret ditt er ganske skadet, ganske tørt, ganske krusete og litt kjedelig, vel, er Living Proof's Restore Perfecting Spray noe for deg.

Den løsrivende tåken merker hver boks når det gjelder hårpreparering og beskyttelse, formelen beskytter mot temperaturer opp til 205 ° C mens den er fuktighetsgivende, nærende, glatter og glansforsterkende.

5Beste varmebeskytter for tørt hårKérastase Nutritive Thermal Nectar høflighet av merkevare aussie boots.com£ 6,99 Kjøp nå

Aussies innskuddsvarmebeskytter har en ikke-fettete, melkeaktig formel som gir håret en mykhet uten å tynge det. Den nærende Tasmanian Pepperberry gir silkighet til uttørkede tråder og gjør raskt arbeid med børsting og tørking. Ikke bare er det ess for snap-utsatt lokker, men det er også vesken vennlig. Vinn, vinn.

7Beste varmebeskytter for fint hårghd Heat Protect Spray Hilsen av merkevare Redken feelunique.com£ 17,40 Kjøp nå

Hvis din daglige hårstylingsrutine føles som en uendelig kamp med knutene, er denne varmebeskyttende kremen i ferd med å bli din nye beste kompis. Den smarte formelenfaktiskkvitter seg med knuter. Ja virkelig. De glir bort og kammen din vil gli gjennom håret som en kniv gjennom smør - vel, nesten.

Sammen med dens løsrivende krefter, forsvarer denne spritz også mot varmeskader. Hva mer kan du ønske deg?

9Beste varmebeskytter for fargebehandlet hårL'Oreal Professionnel Serie Expert Vitamino Color 10 i 1 190ml Hilsen av merkevare LOréal Professional lookfantastic.com£ 11,60 Kjøp nå

Hvis du har hoppet på den blekemiddelblonde hårhypen, vil L'Oreal Professionals Heat Protector Spray gi låsene dine et nytt liv. Formelen er fullpakket med vitaminer som gir næring til og reparerer ødelagte lengder.

Som noen som har hatt blonde høydepunkter i årevis, ta det fra meg, denne tåken vil bringe ditt halmlignende hår tilbake fra randen.