Conch Piercing 101: Hva du bør vite før du blir gjennomboret

Begynner med WTF er en conch piercing til og med.


Hva er en konkyliepiercing?

Instagram / @ StoneAndStrand '>
Instagram / @ StoneAndStrand

Hvis du ikke kan høre ordet 'konkylie' uten å se et skall, er du på rett spor (... ja, egentlig).Conch din er smack-dab i midten av brusk, og det ligner litt på en spiralform av et konkylie-skall.Du har to alternativer når du får piercingen: indre eller ytre , som begge avhenger av anatomi i øret ditt, siden du kanskje har mer plass på den øvre folden av øret (som er perfekt for knotter ) eller nedre brett (som ser bra ut med bøyler ).Det er forresten du har sett conch piercinger over hele Insta-feedet ditt. De ersuperkan tilpasses og se søte ut med et hvilket som helst antall øreringer, så de er ganske myedet perfekte tilskuddet til et kurert øre.

Hvor ille gjør conch piercinger vondt?

Instagram / @KevinThePiercer '>
Instagram / @KevinThePiercer

Welp, det er ikke noe fasitsvar, fordi smertetoleranse er hundre prosent spesifikk for deg og kroppen din. Når det er sagt, er konkylien din en ganske tykk del av ørebrusk, sådu kan forvente et anstendig nivå av smerte, klype ogau (beklager, men sannheten er sannheten) og sannsynligvis mye mer smerte enn en vanlig lapspiercing. Hvis du allerede har helixen din eller tragus gjennomboret , forbered deg på at din conch piercing skal føles rundt det samme.

Hvor lang tid tar det for en konkyliepiercing å gro?

Helbredelsestider varierer fra øre til øre, mendet tar seks til ni måneder å helbrede conch piercing. I løpet av denne tiden må du rengjøre piercing med saltvann eller supermild såpe (ingen alkohol eller duft, plz!) to til tre ganger per dag. Som med all piercing, unngå å berøre konkylien mens den leges, siden det er overraskende enkelt å introdusere bakterier i området og forårsake infeksjon.

Husk at rødhet, mindre hevelse og til og med noen klare væsker kan forventes mens piercingen din fremdeles er frisk - kroppen din prøver å tro hvorfor det er et hull i øret ditt. Men hvis du opplever intens smerte, blødning, alvorlig hevelse eller plutselige klumper rundt piercingen eller du får feber, må legen din sjekke det ASAP.

Tattoo Goo Blue Wave Salt Cleansing Solutionamazon.com$ 6,99 HANDLE NÅ Provon Antimicrobial Lotion Soapamazon.com HANDLE NÅ

Hvor mye koster en piercing?

Prisen på conch piercing avhenger helt av piercer og smykker valg. I New York City,conch piercinger koster alt fra $ 40 til $ 100, så husk budsjettet før du blir for knyttet til ideen om en ny piercing.

Vent — kan du bruke ørepropper med en konkyliepiercing?

Instagram / @ Maria_Tash '>
Instagram / @ Maria_Tash

Fantastisk spørsmål! Ikke så fantastisk svar: Du kan ikkeegentligbruk ørepropper med en konkyliepiercing - i det minste mens det helbreder. Bytt ørepluggene dine mot over-øret-hodetelefoner mens piercingen din leges for å unngå hake, irritasjon eller smerte.

Så er conch piercinger verdt det?

Vel, hvis du vil ha et minimalistisk tillegg til det kuraterte øret ditt,det er ingen grunn til at du ikke bør prøve en konkyliepiercing (så lenge du er villig til å rengjøre den konsekvent to til tre ganger om dagen mens den heler, det er). Og vurderer mengden latterlig pen stud og bøyleøreringer du kan dekorere konkylien din med en gang den er groddmyeå se frem til med denne piercing.

Natalie B Smykker Butterfly Studsrevolve.com$ 19,00 HANDLE NÅ Fem og to Dallas Mini Stone Earringsrevolve.com$ 33,00 HANDLE NÅ Relatert historie