Alt du trenger å vite om å date en fiskemann

Han er virkelig i sine følelser.

13. desember 2018

Hans skilt er oppkalt etter konstellasjonen av fisken, som er symbolsk for mange av hans oppførsel. Han flyter gjennom livet uten omsorg, og blir noen ganger fanget opp i en følelse, men han navigerer vanligvis verden på en enkel, langsom måte. Han er veldig i tråd med den understrømmende følelsesmessige energien uansett hvor han er, og svømmer raskt oppstrøms når han føler seg truet eller overveldet, noe som er en livredder når det gjelder uenigheter.Han vil arbeide for å komme seg fredelig gjennom konflikten, og foretrekker å tilgi og glemme i stedet for å la et argument føre til skill mellom dere to.Beslektet historie 6. juli 2018

Som Zodiacs mest subjektive tegn, lever han livet strengt på sine egne premisser.Han er umulig å feste og glir rett gjennom fingrene hvis du prøver å ta tak i ham.Følelsesmessige grenser er vanskelig å sette og håndheve med ham fordi hans behov for plass, intimitet, hengivenhet eller alene tid skifter og endrer seg sammen med hans stadig morfingstemning. I et forhold flyter hans gigantiske hjerte over av kjærlighet og tilbedelse for deg, men hans umulig høye standard for at et forhold alltid skal være enkelt og perfekt, forårsaker uunngåelige problemer.

Dette innholdet er importert fra {embed-name}. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Date a Pisces hvis du kan tilgi hans mangel på tidsplaner og planlegging i bytte for improviserte romantiske gester. Han foretrekker å uttrykke seg med følelser og bevegelser i stedet for å tenke over og snakke om ting, så hvis du ikke er følelsesmessig kompatibel, er sjansen for å holde sammen liten - ikke alle er i stand til den åpenheten han krever. Han er veldig følsom, og det ligger i hans natur å forsvinne for alene tid når han føler seg overveldet, og deretter komme tilbake super trengende. Fra start til slutt vil forholdet ditt til ham være en vill tur.Hvis du ikke kan svømme gjennom hans følelser, kan du kanskje drukne.Uten tvil vil du være mer i kontakt med følelsene dine etter å ha fått en Fisk!

Følg Jake videre Instagram .