Forever 21 utsteder en offisiell unnskyldning for å legge diettstenger i klesforsendelser

Snakk om tonedøv.

Tro det eller ei, men dette eksakte scenariet skjedde med en haug med kvinner, inkludert shoppere i større størrelse, den siste uken, som nylig bestilte klær fra nettstedet til Forever 21 - som i 2019 absolutt ikke har noen jævla mening siden den gjennomsnittlige kvinnen er i størrelse 16 ! Shoppere i større størrelse som bestilte klær fra merket og fikk Atkins, ble forbanna TF og tok til Twitter for å uttrykke hvorfor det å få barene følte seg frekk og å stille spørsmål om ikke kjøpere som ikke var i størrelse.Dette innholdet er importert fra Twitter. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.Dette innholdet er importert fra Twitter. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.Dette innholdet er importert fra Twitter. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.Dette innholdet er importert fra Twitter. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.Dette innholdet er importert fra Twitter. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.Dette innholdet er importert fra Twitter. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Um, yikes.

For å gjøre noen skadekontroll har Forever 21 siden ga unnskyldning til kundene som mottok diettstengene, og tydeliggjorde at de ikke ble sendt til bare kunder i større størrelse og i utgangspunktet innrømmet at det å sende dem ut i utgangspunktet var en dårlig samtale.

“Fra tid til annen overrasker Forever 21 våre kunder med gratis testprodukter fra tredjeparter i deres e-handelsbestillinger. De aktuelle freebie-varene ble inkludert i alle online bestillinger, i alle størrelser og kategorier, i en begrenset periode, og har siden blitt fjernet. Dette var en tilsyn fra vår side, og vi beklager oppriktig eventuelle lovbrudd dette kan ha påført kundene våre, da dette ikke var vår intensjon på noen måte. ”

Atkins tok derimot en annen tilnærming i sin offisielle uttalelse om saken.

'Atkins i dag er fokusert på en livsstils ernæringsmessig tilnærming der alle kan dra nytte av generell helse og velvære,' sa de. “Vår merkevareutvikling gjenspeiles i det nåværende markedsføringsarbeidet for å markere de helsemessige fordelene ved å spise en Atkins-livsstil med lite karbohydrat / lite sukker, med en portefølje med næringsrike og deilige snacks for alle. Intensjonen med prøvetaking av Atkins-produkter er å dele snacks som smaker godt med optimal ernæringsmessig fordel. '

Kanskje neste gang Forever 21 kan sende en kleskupong i sine bestillinger? IDK, bare et forslag.

Relaterte historier