Hvem er Tori Moores mann? Bio, Alder, Familie, Barn, Høyde

Innhold

Fakta om Tori Moore

Fullt navn: Tori Moore
Alder: 32 år gammel
Fødselsdag: 6. juni 1990
Fødested: Brea, California
Land: hjort
Nasjonalitet: amerikansk
Kjønn: Hunn
Sol tegn: Tvillingene
Ektemann: N/A
Yrke: Fotballspiller
Nettoformue: 1 million dollar
Høyde: 5 fot 10 tommer
Søsken: Ryan Moore og Evan Moore
Foreldre: Rosina Moore og Daniel Moore

Tori Moore, en tidligere volleyballspiller fikk mediehypen som kona til en fotball-quarterback, Nick Foles.Hvor gammel er Tori Moore?

Tori Moore ble født den 6. juni 1990 . Hun er hjemmehørende i Brea, California, USA . Fra 2022 er Tori 32 år gammel. Hun skjærer bursdagskaken 6. juni hvert år. Toris fødselstegn er Gemini. Hennes fulle navn er Victoria Danielle Moore. Foreldrene hennes er Rosina Moore (mor) og Daniel Moore (far).

Ryan Moore og Evan Moore er navnet på hennes to brødre. Evan er en tidligere fotballspiller og hadde spilt for Green Bay Packers og Cleveland Browns. Tori har amerikansk statsborgerskap og tilhører en hvit etnisitet. Moore følger kristendommens religion.

Hvor ble Tori Moore uteksaminert fra?

Hun studerte ved Brea Olinda High School. I 2008 ble hun uteksaminert fra videregående skole og begynte på universitetet av Arizona.

Hvem er Tori Moores mann?

Toris mann er Nick Foles . Profesjonelt sett er Nick en quarterback i amerikansk fotball. Ved University of Arizona møtte Nick og Tori hverandre for aller første gang. Nick begynte å ha følelser for henne ved første blikk, men de datet hverandre først da de ble uteksaminert i 2011. I 2014 forlovet de seg på Mayo Clinic.

Bildetekst: Tori Moore med mannen sin (Kilde: Wikibio.us)

Etter tre års forhold gikk de ned midtgangen i nærvær av andre slektninger og venner 26. april 2014. Etter å ha vært gift i 8 år lever de lykkelig og fredelig med hverandre.

Hvem er Nick Foles?

Av yrke er Nick Foles en quarterback i amerikansk fotball. Han spiller for Indianapolis Colts i National Football League. Han entret denne verden 20. januar 1989 i Austin, Texas, USA.

Bildetekst: Tori Moores mann (Kilde: Just Jared)

33 år gamle Nicks fulle navn er Nicholas Edward Foles. Han ble populær etter å ha blitt valgt ut i tredje runde av 2012 NFL Draft av Philadelphia Eagles. I Arizona pleide han å spille college-fotball. Hans nåværende team er Indianapolis Colts.

Har Tori Moore barn?

Ja, Tori har to barn, en sønn og en datter med mannen sin. Hun ønsket velkommen datteren sin Lily James Foles 16. juni 2017. 19. juni 2020 fødte hun sønnen som heter For å installere Duke Nathan James.

Bildetekst: Tori Moores mann og barn (Kilde: Daily Express)

Hvor mye er Tori Moores nettoverdi?

Tori har en nettoformue 1 million dollar, fra og med 2022. Nettoinntektskilden hennes er volleyballkarrieren. Hvert år får en volleyballspiller en lønn på 45 000 dollar, så hun må tjene denne mengden penger hvert år.

Bildetekst: Tori Moore med mannen sin foran slottet (Kilde: The Philadelphia Inquirers)

Mannen hennes, Nick Foles er en quarterback i amerikansk fotball som har en estimert nettoverdi 40 millioner dollar . Hvert år tjener Nick 6 millioner dollar i lønn.

Hva er kontrakten til Nick Foles?

Med Indianapolis Colts signerte Nick en 2-års kontrakt for $6.200.000. Den inkluderer $4.000.000 og $3.100.000 som garanti og gjennomsnittlig årslønn. Nick vil tjene en grunnlønn på $2.500.000 og en treningsbonus på $100.000 mens han har et tak på $2.600.000 og en dead cap-verdi på $4.100.000 i 2022.

Hva var skaden til Nick Foles?

Nick hadde hjernerystelse i hodet i 2013 og brudd på skulderbeinbenet i 2014. I 2018 fikk han en skulderbelastning og brudd igjen i 2019.

Hvor høy er Tori Moore?

Tori har en høyde på 5 fot 10 tommer og kroppsvekten hennes er 64 kg. Kroppsmålet hennes inkluderer 33-28-36 tommer. Toris øyenfarge og hårfarge er mørkebrune.

Spiller Nick Foles fortsatt i NFL?

Nick spiller i NFL. Han spiller for tiden for Indianapolis Colts som quarterback for sesongen 2022-23. Før dette spilte han for Chicago Bears i to sesonger.

Karrierelinjen til Tori Moore

  • Tori er volleyballspiller.
  • Hun spilte volleyball ved University of Arizona.
  • Til sammen spilte hun 18 kamper og gjorde 25 assist og fire graver i 2011.
Bildetekst: Tori Moore med mannen sin på rammen (Kilde: KOLD)
  • Etter å ha forlatt volleyballkarrieren, begynte hun i den digitale markedsavdelingen.
  • Hun jobber for det berømte fottøyprodusenten Nike.
  • Hun deltok ESPY Awards Microsoft Theater i 2018.

Vanlige spørsmål om Tori Moore

Hva skjedde med Tori Moore?

Tori led av posturalt ortostatisk takykardisyndrom (POTS). Det er en sjelden tilstand, og hun ble diagnostisert med den i 2013. Deretter snakket Moore og Foles om å forske på 'POTS' i 2018.

Led Tori Moore av noen sykdom?

Ja, Tori led av borreliose. Hun var ør i hodet og trodde det måtte være på grunn av viruset, men fant senere ut om Lyme. I det øyeblikket var mannen hennes alltid ved siden av henne. Hun spilte til og med inn kampen hennes mot sykdommen med tittelen Healing As We Go.

Tror Tori Moore på gud?

Ja, Tori er en sterk troende på gud. Hun tror til og med at kampen hennes med POTS bare var vellykket på grunn av hennes tro, besluttsomhet og håp på Gud.

Er Tori Moore en filantrop?

Ja, Tori er en filantrop. Hun og ektemannen Nick donerte 250 000 USD til den atletiske avdelingen ved University of Arizona i 2016.

Hvor er Tori Moore nå?

Tori er i Austin, Texas. Hun bor lykkelig sammen med sin mann og datter i huset sitt.