Lady Gaga lover ARTPOP -dokumentar

Mens vi andre stakk i kjøttdeig, Lady Gaga kunngjorde at hun og fotografvenn Terry Richardson samarbeider om et filmprosjekt knyttet til hennes kommende album.

?? God jul små monstre! ??, skrev hun videre Twitter på tirsdag. ?? Terry Richardson @Terry_World lager en #LadyGagaMOVIE som dokumenterer livet mitt, etableringen av ARTPOP + deg! ??Gaga har sagt at ARTPOP, hennes fjerde studioalbum, vil bli pakket som en app, komplett med videoer, bonussanger, spill og mer. Sangeren og ELLE cover star har ennå ikke kunngjort en utgivelsesdato ?? men hun vet at de små monstrene hennes blir sure.

Takk for at du er så tålmodig og venter på mitt nye album ARTPOP. Jeg håper dette gjør deg spent på ting som kommer. Jeg elsker deg med hele mitt hjerte!??

Hun la til, 'jeg elsker deg @Terry_World takk for at du trodde på meg og mine fans, jeg har sett opp til deg og arbeidet ditt så lenge, det er en drøm som går i oppfyllelse! ??

Gaga og Richardson har jobbet sammen før han skygget henne for ikke-sperretLady GaGa x Terry Richardsonfotobok, og legger ofte ut ærlige bilder av sangeren på hans Tumblr.

Lady Gaga i en all-access film med Richardsons provoserende tilnærming? Vi så på ??

Sjekk Lady Gaga's Behind the Cover -videoen her