Lucy Liu kan fortsatt sparke rumpa i hælene

Før Karlie Kloss bokset gjennomDårlig blodog Jennifer Lawrence vantDødslekene,der var Lucy Liu.

Lucy Liu

Smart, tøff og nydelig, innfødte i New York gjorde sine egne stunts forCharlies englerogKill Bill.Hun skygget Samantha Jones påSex og byenog terroriserte Portia de Rossi videreAlly McBeal.I 2000 ble Liu den første asiatiske kvinnen som var vertSaturday Night Liveog de siste fire årene har hun bøyet sine språklige muskler iKung Fu Pandafranchise, og spilte inn karakteren hennes Viper på begge engelskogMandarin.[/Youtube]

Fikk du beholde Birkin Bag du brukte på showet?

Ikke bare gjorde jegikkefår beholde Birkin -vesken, men vi brukte ikke engang den ekte tingen under øvelser. Vi brukte et stunt Birkin.

Et 'stunt Birkin'?

Å ja. En falsk Birkin. Den originale lå i en safe, og de ville ikke ta den ut for oss å bruke før vi filmet scenen. Det var en veldig, veldig spesiell veske. Jeg tror det kan ha hatt livvakter.

Det er utrolig. Siden du lekte selv, brukte du dine egne klær?

Å nei! Jeg var i Patricia Field, topp til tå. Det var en slags spøk med vennene mine - den karakteren var meg, menhelt sikkertikke meg. Hun er i et alternativt univers der stilen hennes er mye bedre enn min. [Ler.]Og i den andre dimensjonen -

Hun får beholde Birkin ?!

Ja![Ler.]

Lucy Liu Getty Images

Comic Con kommer tilbake til New York, og så er Halloween litt senere. Hvordan føles det å se jenter kle seg ut som deg?

Det er alltid fantastisk å seKill Billkostymer, fordi du kjenner dem igjen med en gang. MedCharlies engler,det er flott fordi du kan gjøre det med vennene dine, og være 70 -tallsversjonen eller vår versjon. Men jeg lurer alltid på hvordan folk vet at du erCharlies englermed mindre det er tre av dere, og dere er alltid sammen?

La ingen jente være igjen! Men jeg mente faktisk, nå kler jenter seg ut som Watson fraElementær.Og de trenger ikke kle seg som gutt hvis de elsker Sherlock Holmes. De kan være Watsonogvære en jente.

Kommer de virkelig til å kle seg ut som Watson? Det er så kult. Jeg er så overrasket, og så beæret, at jenter kan være en del av Sherlock Holmes -fortellingen nå på sin egen måte. Du vet, det er litt som hvordan jenter kan late som om de er president nå, og fortsatt kle seg ut som en kvinne. Jobben har ikke endret seg. Men de trenger ikke å endre seg heller.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io