Qimmah Russo

Innhold:

Qimmah Russo er en treningsinstruktør, modell, gründer og kjendis på sosiale medier. Hun kom i rampelyset i 2010 for sin voksende online tilstedeværelse. Qimmah driver en treningskurs hvor hun gir leksjoner om kondisjon og utvikling av deres mentale helse. Bortsett fra det, modellerte hun for noen treningsmerker og tjente forskjellige stipend hos treningsselskaper.

Qimmah Russo ble født på16. desember 1993iNew Yorksom det andre barnet til foreldrene. Fra og med 2019 er hennes alder 26 år med fødselsskiltet Skytten. Det er ingen ytterligere informasjon om hennes familiebakgrunn og tidlige liv, så vel som det samme gjelder søsknene hennes. Faren hennes var en baseballspiller på videregående skole mens moren spilte felthockey i forkant.Bildetekst: Qimmah Russo med broren

Hun har en brorRepareresom også var fotballspiller da han gikk på videregående. Russo har USAs nasjonalitet Afro-amerikanskeetnisk bakgrunn. Når det gjelder utdannelsen, hadde hun sin videregående utdanning klAlemany videregående skolesom ligger i San Fernando Valley-samfunnet i Mission Hills i Los Angeles, California.

På den tiden spilte hun vakt for basketballaget tilAlemany High. Hennes suksesser i hennes basketballskole på gymnaset inspirerte henne til å strebe etter en college-karriere i sporten. Etter dette fullførte hun sin videregående utdanning i 2012. Drømmene hennes om å spille basketball på college ble oppfylt påCollege of Canyoni Santa Clarita, California. Der hadde hun også en bachelorgrad i sosiologi og kinesiologi.

Hva er netto verdt og lønn forQimmah Russo?

Treningstreneren Russo klarte å lage en enorm karriere for seg selv i fitnessens verden. Gjennomsnittslønnen til en treningsinstruktør er19,79 dollarpå timebasis og de tjener rundt36 426 dollarper år.

Bildetekst: Qimmah Russo treningsinstruktør

Qimmah eier en BMW 4-serie Gran Coupe som koster rundt44 800 dollarog dens konvertibler versjon koster52 950 dollar. Hun blir sett på en BMW 435i, og prisen er43.195 dollar. Qimmah luksuriøse biler og livsstil avslører at hun koser seg med livet sitt med en anstendig mengde rikdom som er lagt sammen på bankkontoer.

Net Worth i 2019Til vurdering
Net Worth i 2018$ 200k
Årslønn19,79 dollar
Inntektskilde somTreningsinstruktør, modell, gründer

Nettoverdien hennes er rundt$ 200kpr 2018. Når vi ser på Russos nettoformue, er vi sikre på at hun nyter den enorme nettoverdien.

Hvem er Lehzae Zeona-kjæreste? barn

Det er ingen informasjon om hennes forhold og forhold. Qimmah har ikke sagt noe om forholdet sitt selv, det er veldig vanskelig å forutsi om hun er singel eller omgås noen. Så vi har ikke noe bestemt informasjon om forholdet hennes status. Qimmah ser ut til å være singel, eller det andre faktum kan være at hun holder sine personlige detaljer hemmelige.

Ser på henne, viser det at hun er veldig glad for å være singel. Imidlertid er det ikke alltid så bra å være alene. Vi ønsker at hun snart skulle få en passende partner til henne. Det er heller ingen rykter eller kontroverser om hennes personlige liv og hans karriere. De kommende dagene vil hun helt sikkert finne en gutt som virkelig vil elske henne og gifte seg med henne. Dessuten koser hun seg fredfylt med singelen.

Qimmah Russos høyde og vekt

Qimmah Russo står i høyden på5 fot 4 inchesmed en gjennomsnittsvekt på 53 kg. Hun er en vakker dame med svart hår og svarte øyne. Angående kroppsmålingene hennes som byste størrelse, midje størrelse og hofte størrelse er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Det er heller ingen informasjon om bh-størrelsen, kjolestørrelsen og skostørrelsen.

Qimmah har sitt eget hemmelige fitnesshack. Hun følger ikke en tradisjonell tilnærming når hun gjør knebøy. I stedet for å gjøre 3 sett med 8-12 reps, liker hun å gjøre så mange reps som mulig på 30 sekunder. Hun gjør også en squat-trening, hvor hun gjør mange sett uten hvile seg imellom.

Qimmah Russos karriere

Qimmah Russo er profesjonelt en trener og online gründer som ble et husholdningsnavn i fitness-verdenen i 2010. Imidlertid ble interessen hennes til slutt en brennende lidenskap da hun droppet drømmene sine om å bli OB-GYN for å satse på en heltidskarriere i Fitness. I tillegg tilbyr hun kondisjonstimer gjennom nettstedet sitt q-flexfitness.com i tillegg til å utvikle deres mentale helse.

Bildetekst: Qimmah Russo treningsinstruktør

Dessuten deler hun mye av sitt kondisjonsregime på sine sosiale mediesider for å hjelpe folk med å holde seg i form. I verden av mange populære kvinnelige kondisjonsmodeller som Patricia Alamo, Kayla Itsines, Michelle Lewin, Jen Selter, Izabel Goulart, klarte Russo å stå opp mot dem og ble et navn i fitnessverdenen. Russo er også modellert etter merkevarer og scoret noen sponsoravtaler med anerkjente treningsselskaper. Et av de tidlige samarbeidene hennes var med RSP Nutrition, et helse- og velværeselskap. Hun har også prydet forsidene til en rekke magasiner.

Qimmah Russos sosiale nettsteder

Den New York-baserte kondisjonstreneren har hjulpet mange mennesker til å innta en sunn livsstil på sosiale nettsteder. Også alle mennesker liker hennes syn på videoer relatert til en sunn livsstil. Hun har mer enn 1,2 millioner følgere på sin offisielle Instagram -konto og rundt 20 000 følgere på hennes offisielle Twitter-konto. På samme måte har hun en YouTube-Chanel med mer enn 2,1 000 abonnenter.

Fakta om Qimmah Russo

Fakta om Qimmah Russo

Fullt navnQimmah Russo
Nettoformue$ 200k
Fødselsdato16. desember 1993
Alder50 år 4 måneder
FødselsstedNew York
Høyde5 fot 4 inches
Vekt53 kg
YrkeTreningsinstruktør, modell, gründer og kjendis i sosiale medier.
utdanningAlemany High School ligger, College of Canyon i Santa Clarita
Nasjonalitetamerikansk
søskenReparere
Instagram Qimmah Russo Instagram
StjernetegnSkytten