Steinbukken månedlige horoskop for mai

Ta en pause, Cap!

Legg til disse datoene i GCal:

 • Tirsdag 11. mai:Nymåne i Tyren
 • Torsdag 13. mai:Jupiter kommer inn i Fiskene
 • Torsdag 20. mai:Solen kommer inn i Tvillingen
 • Onsdag 26. mai:Fullmåne i Skytten / Total måneformørkelse
 • Lørdag 29. mai:Mercury Retrograde

  Du blir feiret for din arbeidsmoral uten sidestykke, skarp pragmatisme og utrettelig utholdenhet ... men det betyr ikke at du ikke er en kreativ sjel! En av de vanligste misforståelsene om Steinbukken er at dette tegnet er dyrekretsens eget monopolmann, men - ekte snakk - det er bare nok en patriarkalsk projeksjon. Steinbukken er symbolisert av sjøbukten: En mytologisk skapning som kan krysse både land og sjø, og illustrerer måten du kan navigere på både terrestrisk ansvarogsenkes dypt inne i det emosjonelle landskapet. Denne dualiteten taler til din utrolige kunstneriske ånd, og den 11. mai, når solen og månen justerer seg for å danne en nymåne i Taurus - aktiverer området på diagrammet ditt knyttet til kreativitet, lidenskap og nytelse - vil du identifisere deg med dine mer abstrakte følelser. Enten du melder deg på en skuespillerklasse, investerer i et akvarellsett eller til og med eksperimenterer med en edgy asymmetrisk hårklipp, omfavne dine lekne følelser. Dette handler om å ha det gøy!  Bare noen få dager senere, 13. mai, driver Jupiter - ekspansjonsplaneten - inn i Fiskene for første gang siden 2010. Det er lenge siden denne gassgiganten okkuperte området på diagrammet ditt knyttet til teknologi, innovasjon og samarbeid , og dets tilstedeværelse i denne sektoren er perfekt timet. Ikke bli overrasket i løpet av de neste ukene hvis du oppdager at det utvidede fellesskapet ditt spiller en kritisk rolle for suksessen din - ikke bare profesjonelt, men også åndelig. Enkelt sagt, føler dubedrenår du hjelper andre, så ikke nøl med å gå en ekstra mil for å støtte problemene som snakker til sjelen din. Vær imidlertid oppmerksom på at Jupiter kommer tilbake til Vannmannen sitt domene via retrograd 28. juli, så alt du begynner nå er å plante frø for året som kommer. Du har dette!


  Du er besatt av alt astro. Samme. Bli med Cosmo Unlocked for ~ eksklusivt ~ astroinnhold .


  Neste gang, 20. mai, flytter solen inn i Tvillingene og lanserer en helt ny astrologisk sesong. Jeg vet at du ikke kommer til åtrohva jeg skal si, men Gemini-sesongen er en utmerket tid for deg å ta en pause fra dine langsiktige mål. La meg forklare deg før du slår en sikring: Tvilling belyser området på diagrammet ditt knyttet til oppgaver, ansvar og daglig struktur. Dette er en kritisk mulighet for deg til å gjøre oversikt over timeplanen din, slik at du bruker tiden din - den mest dyrebare ressursen av alle - på en klok måte. Det kan virke trivielt, men tildeler ti eller femten minutter hver dag tilaktivtbehandle dine erfaringer i en journal vil hjelpe deg å holde fokus, opprettholde produktiviteten og innrette deg etter dine større livsformål. Det er en liten investering som gir en enorm belønning, og med solen som skinner på kalenderen din, er dette på tide å sette den i verk!

  Gjør deg klar for formørkelsessesongen! 26. mai vil en måneformørkelse i Skytten elektrifisere himmelen og sparke fire uker med & hellip; vel, hvem vet hva! Formørkelser fremskynder tiden ved å fremskynde det uunngåelige, så uansett hva som vargårskal skjevilskje raskere enn du kunne forestille deg. Nå vil du oppdage at - for å transformere - er det avgjørende at du lager sunne, bærekraftige og skalerbare systemer på både de fysiske og psykologiske planene. Husk, Steinbukken, kjære, velvære er mer enn en trendy hashtag. Det er en integrert del av livskvaliteten din, en påminnelse om at livet ikke bare handler om å overleve, det handler også omblomstrende. Og under denne blodmånen vil du oppdage nøyaktig hva det betyr for deg. Nyt!

  Jeg skulle ønske jeg kunne konkludere med horoskopet der, og hellip; men det er bare en ting til som jeg må flagge. 28. mai innser kommunikasjonsplaneten at det er på tide å utføre en akrobatisk rutine, som bare kan bety én ting. Ja, min kjære, Mercury Retrograde er tilbake og det er like #facepalm som noensinne. Gjennom midten av juni kan selv den mest uskyldige skrivefeilen utvikle seg til en episk ulykke, så sørg for å holde et vakt øye med tekstene, e-postene og til og med DM-ene. Men viktigst av alt, jegbønnfallefor å unngå sladder for enhver pris. På ekte. Med Merkur som går bakover i chatty Gemini, kan alt du sierog vilbli brukt mot deg: Skjermbilder kan være belastende, og jeg vet at du definitivt ikke vil at de små kommentarene dine skal komme i feil hender. Når du er i tvil, husk den gylne regelen: Hvis du ikke har noe hyggelig å si, ikke si noe i det hele tatt. Skjønner? Har det? Flink!

  Du ville se bra ut i denne Steinbukken -merch:

  The Most Capricorn-y Capricorn T-skjorteThe Most Capricorn-y Capricorn T-skjortecosmopolitan.com$ 25,00KJØP NÅ The Most Capricorn-y Capricorn T-skjorte i rødtThe Most Capricorn-y Capricorn T-skjorte i rødtcosmopolitan.com$ 25,00KJØP NÅ The Most Capricorn-y Capricorn T-skjorte i svartThe Most Capricorn-y Capricorn T-skjorte i svartcosmopolitan.com$ 25,00KJØP NÅ Hva ditt tegn * virkelig * betyr: SteinbuksveskenHva ditt tegn * virkelig * betyr: Steinbuksveskencosmopolitan.com$ 28,00KJØP NÅ Beklager at jeg kanBeklager, jeg kan ikke. Mercury Is Retrograde Gray Sweatshirt $ 30,00KJØP NÅ Beklager at jeg kanBeklager, jeg kan ikke. Mercury Is Retrograde Grey genser i rødt $ 30,00KJØP NÅ Beklager at jeg kanBeklager, jeg kan ikke. Mercury Is Retrograde -genser i rødt $ 35,00KJØP NÅ Beklager at jeg kanBeklager at jeg kan '. Mercury Is Retrograde Sweatshirt i svart $ 35,00KJØP NÅ Zodiac Sex: De heteste sexposisjonene for hvert astrologisk tegnZodiac Sex: De heteste sexposisjonene for hvert astrologisk tegn $ 12,99KJØP NÅ Mercury Retrograde Tarot -kortveskeMercury Retrograde Tarot Card Phone Case $ 28,00KJØP NÅ Astro 2021 -kalenderenAstro 2021 -kalenderen $ 25,00KJØP NÅ