Yvonne Boismier Phillips

Innhold:

Yvonne Boismier Phillips er en skuespillerinne som er et av de fremtredende navnene i Hollywood-filmindustrien. Hun er også populær for å være kona til Hollywood-skuespilleren Lou Diamond Phillips. Mannen Lou er populær for sine roller i filmer som Courage Under Fire (1996), The Big Hit (1998) og Young Guns (1988).

Yvonne Boismier Phillips ble født som Yvonne Boismier et sted i USA. Den eksakte fødselsdatoen hennes er ikke tilgjengelig for øyeblikket, men når vi ser på fotografiet hennes, kan vi anta at hun kan være i slutten av 40-årene. Det er heller ingen informasjon om hennes familiebakgrunn og tidlige liv. Hun har en amerikansk statsborgerskap mens hennes etnisitet mangler.Siden det ikke er informasjon om søsknene, kan hun være foreldrene hennes. Når det gjelder utdannelsen hennes, er det ingen informasjon om skolen eller høgskolen hennes.

Hva er nettverdien og lønnen til Yvonne Boismier Phillips?

Yvonne kan ha en nettoverdi i millioner, men den eksakte nettoverdien er fremdeles under radaren. hun tjener utvilsomt en anstendig sum penger fra karrieren som skuespiller. Yvonne har videre jobbet som en makeupartist som har hjulpet henne med å tjene både hell og berømmelse.

På sin side er ektemannen Lou Diamond Phillips en amerikansk skuespiller og regissør som har en nettoformue $ 6 millioner fra og med 2019. Hans inntjening fra sin karriere som både skjerm og sceneskuespiller og også fra hans andre inntjening. Lou har vært en pokerspiller siden college og deltatt i flere konkurranser og til og med vunnet 30 000 dollar i World Series of Poker i Las Vegas.

I 2009 plasserte Diamond penger på10.000 dollar World World of Poker World Championship i juli, selv om han ble eliminert i det opprinnelige feltet 6 494, endte han 186. plass og tjente 36.626 dollar.Når vi ser på ektemannens enorme nettoverdi, er vi sikre på at Yvonne tilbringer et veldig luksuriøst liv sammen med familien.

Yvonne Boismier Phillips Gift med Lou Diamond Phillips

Yvonne Boismier er en gift kvinne, hun giftet seg med en amerikansk skuespiller Lou Diamond Phillips. Det finnes ingen ytterligere informasjon om datingshistorien deres. Paret giftet seg imidlertid i august 2007. Da de ble vigslet, ble de velsignet med en datter som ble navngitt indigo. Per nå lever begge sammen et salig liv sammen, og det er ingen rykter om skilsmisse eller separasjon mellom dem.

Bildetekst: Yvonne Boismier Phillips med mannen og datteren
Kilde: Zimbio

Tidligere var ektemannen Lou gift med en assisterende direktør ved navnJulie Cypher, Som han møtte på settetOvertredelser.De giftet seg i år 1987, og tre år senere kunngjorde ekteparet deres skilsmisse. Senere kom Cypher ut som lesbisk og begynte å date Melissa Etheridge.

To år etter hans skilsmisse møtte Lou den kanadiske skuespillerenJennifer Tillypå settet til filmenShadow of the Wolf,duoen begynte å date. Senere blir de forlovet, men giftet seg aldri. Lou sitt andre ekteskap var medPenthousemodell og TV-personlighet Kelly Phillips. De har tre vakre døtre -Nåde og Isabella (tvillinger) og Lily. Paret ble skilt i 2004 og avsluttet skilsmissen i 2007.

Yvonne Boismier Phillips's Height & Weight

Yvonne Boismier står på gjennomsnittlig høyde og vekt. Hun har blå øyne med lys blond hårfarge. Angående andre kroppsmålinger er ukjent.

Yvonne Boismier Phillips sin karriere

Yvonne Boismier er kjent for sitt arbeid med The 13th Warrior (1999), The X-Files (1993) og Striking Range (2006). Videre har hun også jobbet som mote-make-up artist for mange høye motemagasiner som Marie Claire, tyske Vogue, franske og tyske Elle. I stedet for for karrieren fikk hun imidlertid mye offentlig oppmerksomhet på grunn av ektemannen Lou Diamond Phillips.

Bildetekst: Yvonne Boismier Phillips og mannen hennes
Kilde: Zimbio

Lou er en amerikansk skuespiller og regissør; en Independent Spirit Award-vinner og en engangs nominert Golden Globe Award. Han hadde en veldig ydmyk begynnelse med skuespillerkarrieren, mens han spilte mindre roller før hans store gjennombrudd kom i 1987 da han dukket opp som en rockestjerne - Ritchie Valens i filmenLa Bamba.Phillips har dukket opp i over 100 TV- og spillefilmer siden den gang og har vunnet flere andre priser som et bevis på sine gode prestasjoner i bransjen.

Fakta om Yvonne Boismier Phillips

Fakta om Yvonne Boismier Phillips

Fullt navnYvonne Boismier Phillips
FødselsstedUnited Stated of America
YrkeActrees
Nasjonalitetamerikansk
EktefelleLou Diamond Phillips
barnindigo